Feelgood Frequency Retreat

Na dit retreat heb jij niet alleen een totale reset ervaren op lichamelijk en mentaal niveau; je hebt óók de tools in handen gekregen om de hoge frequenties te integreren in je dagelijks leven. Je weet nu de uit-knop te vinden voor jouw parasymphatische zenuwstelsel, waardoor échte rust en diepe ontspanning op elk moment ter beschikking staan. Je hebt stukjes van jezelf losgelaten die nu eindelijk de ruimte hebben gekregen en voelt je daarmee een lichter en autonomer mens. Je bent thuisgekomen in jezelf en voelt weer de regie over jouw ontspannen leven!

Alles inbegrepen

Inbegrepen in de investering zijn alle dingen die we je bieden: het verblijf, de gezonde maaltijden, wellness resort Elaisa en het programma dat we gaan ervaren met elkaar.

Rust voor ruimte

Het verblijf is een voormalig nonnenklooster geweest, en dat voel je. De kamers ademen rust en eenvoud, waardoor jij écht ruimte kan innemen voor jezelf.

Feelgood Frequency

Het is uniek dat echt tot in de kleinste details bij alles is nagedacht over de trillingsfrequentie: jij gaat met een hogere trilling weer naar huis!

Initiators

Karin de Man-Ram

Eline Bierling

Connect

Contact

Karins 06-nummer

e-mailadres