21-24 juni 2024

Ervaar ultieme rust, kalmte en ontspanning tijdens hét Feelgood Frequency Retreat! Van yoga-nidra tot wellness en van gezonde voeding tot helende Sound Journeys:

We get your frequency high!

Met de volle maan én zomerzonnewende die samen in dit weekend vallen, ontstaan de transformaties in jou vanzelf. Met een combinatie van unieke feelgood frequentie elementen krijg je dé ervaring die je bij gaat blijven!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Welkom bij het feelgood frequency retreat

Waar het jou aan niks ontbreekt...

- Het programma -

"Een unieke locatie en een uniek programma, met in 4 dagen tijd een écht transformatieproces.
Een absoluut NEXT LEVEL retreat!"

DIEPWERKENDE LIVE MUZIEK & RESET MET FREQUENTIES

Op unieke wijze gaan we frequenties beleven met de Multiwave Oscillator (ontworpen door George Lakhovsky en Nicolai Tesla). We ervaren sessies met zuivere Tibetaanse klankschalen en helende Live Muziek in 432 Hz door o.a. het fantastische muzikaal intuïtieve kwartet AETERRA. 

YOGA NIDRA

1 uur Yoga-Nidra staat gelijk aan de rust tijdens 4 uur slaap. We reizen door 3 breinfases: 1) diepe ontspanning, 2) herprogrammering van oude patronen, 3) het stimuleren van ons zelfhelende vermogen.​

ELAISA ENERGETIC WELLNESS

Bij diepe ontspanning hoort ook de weldaad van wellness. Unieke sauna's met live muziek, chloor-vrije en met zuurstof verrijkte dompelbaden en kristallen voeden ons lichaam en onze geest.

FLAVOROUS FOOD

Voeding is de brandstof voor ons lichaam, waaruit we de energie halen voor de dag. Door twee top-chefs worden we helemaal healthy bediend.(biologisch, glutenvrij, suikervrij & lactosevrij!)

MASSAGE

Een diep ontspannende en energetische massage geeft weer doorstroming aan ballast die je los kunt laten. Ervaar de heling in jezelf.

- wie zijn wij -

"We ZIJN frequentie. Alles is trilling. En hoe hoger de trilling is die je ervaart, hoe gelukkiger je je voelt. En dat kan van binnenuit."

Karin de Man-Ram

tekst over Karin

Eline Bierling

Eline is een getalenteerde, artistieke vrouw, die met een onbevangen blik in het leven staat. Haar bewustzijnsontwikkeling nam een grote vaart vanaf 2016, toen zij op een winteravond haar pen op papier zette en 31 coupletten schreef wat op diepgaande wijze de essentie van het leven wist te vangen. Vanaf dat moment riepen de woorden haar steeds vaker, en opende zich voor haar vanaf 2019 een nieuwe, intuïtieve dimensie: het componeren en schrijven van muziek. De eerste aanvraag voor een compositie die zij kreeg, kwam van Karin. Zo vonden deze vrouwen elkaar.
Haar levenswijsheid toont zich in hoe zij je begeleidt op een reis naar het stralen van je innerlijk licht, verteld in klank en gedicht. Eline weet daarmee een oprechte verbinding met je te maken en doet je trilling als vanzelf verhogen met haar invoelende, lichte en sprankelende energie. Tijdens het Feelgood Frequency zal zij met haar loepzuivere stem, haar pakkende teksten en haar invoelende, stralende aanwezigheid ten dienste staan van een onvergetelijk, high-frequency weekend.

- Samen dragen we jou op handen -

"Niet alleen, maar met een prachtig team van mensen staan we voor jou klaar"

Lees meer

Leendert-Jan

Een passie van Leendert-Jan is het aanbieden van de hoge frequenties van de Multiwave Oscillator. Hij ondersteunt hiermee graag mensen in hun eigen proces om zich beter te laten voelen. De Multiwave Oscillator is een uitvinding van George Lakhovsky met steun van Nicola Tesla, uit de jaren 20. Steeds meer mensen ontdekken tegenwoordig de, haast onbegrensde, mogelijkheden van de Multiwave Oscillator wereldwijd. En dat is fantastisch omdat we met zijn allen als collectief ook geholpen zijn met een hogere frequentie.Tijdens het Feelgood Frequency Retreat zal Leendert-Jan jullie de ervaring van de hoogfrequente energie geven. De Multiwave Oscillator werkt op je lichaamscellen en ondersteunt hiermee allerlei processen voor je gezondheid. Ook werkt de energie op fijnstoffelijk niveau, de meridianen en chakra’s. Leendert-Jan vindt het ontzettend fijn om jou hiermee kennis te laten maken. Het is vrijwel altijd een indrukwekkende en fijne ervaring, die elke keer anders is.

Didi

Als masseur is Didi verheugd om deel uit te maken van dit bijzondere retreat, waarin we de hogere frequenties verkennen en ervaren.Haar passie ligt in het creëren van een ontspannen sfeer waarin je je comfortabel voelt om diep tot rust te komen. Door deze ontspanning wordt je geest helder en ontstaat er ruimte voor een diepere verbinding met je ware zelf en je diepere verlangens in het dagelijks leven.Met behulp van technieken zoals acupressuur, Reiki en klankschalen, stimuleren we de energiestromen in je lichaam en creëren we een harmonieuze resonantie. Didi's behandelingen zijn ontworpen om je te helpen deze hogere frequenties te bereiken en te omarmen. Ze kijkt er daarom erg naar uit om je te verwelkomen op dit retreat!

AETERRA

AETERRA is het muzikale kwartet (Roger, Marieke, Roos & Eline) dat volledig intuïtief muziek maakt, afgestemd op jou en het moment. In hun muziek ligt de kracht en essentie om de ziel te raken, de trilling van ons bewustzijn te verhogen en een ritmische dans van pure euforie te creëren. De muziek van AETERRA ontstaat organisch, waarbij het net lijkt alsof de frequentie van de luisteraars, de omgeving en henzelf als dunne gouden draadjes worden opgepakt, en naar hun instrument worden toegetrokken, waar deze frequenties hoorbaar worden in symfonische klanken. De muziek wordt geweven uit het weefsel van het Universum, synchroon met het kloppende hart van de aarde en in verbinding met de harten van iedere luisteraar. Bereid je voor om te worden vervoerd naar een rijk waar muziek niet alleen wordt gehoord, maar ook op een diepgaand niveau wordt ervaren. AETERRA is meer dan een concert-ervaring; het is een transcendente reis waarbij elke noot, elk ritme en elke emotie samensmelten tot een onvergetelijk warm bad van geluid.

- Een waardevolle investering in jezelf -

"Het leven draait niet om onder-nemen, maar om boven-geven"

De waarde van het 4-daagse retreat, ervaar je:

1. Mentaal/emotioneel: met het aanbod dat we bieden waarin ontspanning en transformatie beiden overvloedig aan bod komen.

2. Lichamelijk: in de juiste, gezonde voeding voor jouw lichaam. Geen suiker, gluten, lactose of bespoten groenten, maar biologisch en vrij van dit alles, zodat je optimaal in balans kunt zijn.

3. Spiritueel: door een veilige bedding te creëren waarin jij kunt thuiskomen

4. Materieel: met de goodies die we je mee geven, waarvan we écht denken dat ze een mooie toevoeging voor je zijn.

Jouw investering is €1.444,-. Wil je er als een van de eersten bij zijn? Voor de snelle beslissers geven we graag een Early-Bird korting. Liever in termijnen betalen? Ook dat is mogelijk!

Early Bird

21-24 juni 2024
1.444
1.155 Limited
  • Slechts 3 tickets op voorraad
Limited

Betaaltermijnen

21-24 juni 2024
529,33 3 termijnen
  • Betaal nu de eerste termijn

- Dit retreat is voor jou als... -

...het in al jouw cellen resoneert.

Maar wat is resonantie? En hoe voel je dit?
Dat laten we je graag ervaren met een meditatie, waarin we je 4 vragen stellen...

De Binaural Beat die we aan deze meditatie hebben toegevoegd, helpt om jouw hersengolven af te stemmen op de Alpha-staat van 8 Hertz. Deze meditatieve staat van zijn brengt je naar het huidige moment waarin je gemakkelijker kunt voelen en visualiseren. It’s all about frequency!

Ingesproken door Karin

Ingesproken door Eline

Slaap jij ergens graag een nachtje over? Luister deze meditatie dan gerust op een later moment nog eens, en kijk of je een ander gevoel ervaart. Resonantie is afstemming en dan kan soms inééns gaan, of heel gelaagd. Neem de tijd en wanneer je het weet, weet je het 🙂 Vertrouw op jezelf…

Het retreat is voor jou op het moment dat jij vanbinnen resonantie ervaart – op alle niveaus.

klik voor meer uitleg

Resonantie is het trillen op dezelfde frequentie als iets/iemand anders. Wanneer we resonantie ervaren, voelt dit over het algemeen prettig, up-liftend en positief. Het tegenovergestelde is dissonantie. Dit ontstaat wanneer je op een andere frequentie beweegt dan iets/iemand tegenover je. Wanneer we dissonantie ervaren, voelt dit over het algemeen als negatief, afstotend en beklemmend.

Initiators

Karin de Man-Ram

Eline Bierling

Connect

Contact

Karins 06-nummer

e-mailadres