Mijn digitale album

Downloadpagina

Mijn cd

Bedankt voor je aankoop van mijn debuut album Thuiskomen!

Tegenwoordig luisteren we vooral digitaal naar muziek. Daarom vind je bij aankoop van jouw cd in de hoes een gratis MP3 download van het hele album. Zo kun je overal luisteren naar Thuiskomen, ook als je geen cd-speler hebt.

Download-stappenplan

Het album is over twee ZIP-bestanden verdeeld. Een ZIP-bestand is een soort verzamelverpakking waarin het ‘cadeautje’ ingepakt zit. Deze dien je dus eerst uit te pakken, voordat je de mp3’s van het album kunt beluisteren. Het programma waarmee je ZIP-bestanden kan uitpakken, is WinRAR. Heb je dit programma nog niet op je computer of mobiel staan, dan kan je dit hier gratis downloaden 

Het downloaden en uitpakken van mijn album gaat als volgt:

Stap 1) In deel 1 vind je de nummers 1 t/m 8 van het album. In deel 2 vind je de nummers 9 t/m 12 van het album. Klik op de twee linkjes “Download hier deel 1” en “Download hier deel 2” om toegang te krijgen tot het ZIP-bestand. Sla beide bestanden vervolgens op in een map op je computer of mobiel. 

Stap 2) Ga naar de map waar je de twee ZIP-bestanden in hebt geplaatst. Open deel 1. Het ZIP-bestand opent nu in het programma WinRAR. Klik bovenin het scherm op de term ‘extract to’ of ‘uitpakken naar’. 

Stap 3) Kies nu opnieuw de map waarin je het ZIP-bestand wilt uitpakken. 

Stap 4) Nu heb je toegang tot de mp3 bestanden en kan je de muziek beluisteren. Herhaal deze stappen voor deel 2 van het album. Veel luisterplezier!

Verdwalen

Soms voel je dat je de juiste weg inslaat
en kun je toch ineens weer verdwalen.
Want ook al worden we geleid
we mogen altijd onze eigen koers bepalen.

En ook al lijkt het dan een omweg,
uiteindelijk kom je er wel.
Er zijn geen foute keuzes,
er is geen langzaam of snel.

Fragment van Pelgrimstocht uit mijn Lichtbundel

Magisch om te voelen en ervaren hoe het brein en gevoel meegaan in je liederen en gedichten. Door jouw kalmte en de trillingen voelde ik hoe moe ik ben. Het gaf me bewustwording om mijzelf met muziek, kaarsjes en stilte te helpen. Dankjewel.
Mareline
Deelnemer Muzikale Reis