Van mijn hart tot dat van jou

Muzikale reis

Muziek als ervaring

Ik geloof in de kracht van live muziek. Een concert bijwonen kan een helende ervaring zijn. Daarom gaan al mijn nummers over transformatie en bij jezelf komen. Ik vind het belangrijk dat ik niet alleen met mijn publiek verbind, maar zij ook met elkaar. 

We komen samen om te verbinden en te leren van elkaars proces.

Samen staan we sterker en bereiken we ontzettend veel meer.

Muziek heeft de kracht om recht van hart tot hart te spreken.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Muzikale Reis speel en zing ik mijn eigen Nederlandstalige nummers, laat ik zelf gecomponeerde soundscapes horen (filmische, melodische muziek), draag ik voor uit mijn Lichtbundel met teksten die gaan over deze tijd, en zet ik mijn viool, piano en stem in, evenals mijn unieke set van Tibetaanse klankschalen.

Het belooft eerlijk waar een unieke beleving. De ervaring is ontwapenend; zowel kwetsbaar als krachtig, zowel zachtmoedig als uitgesproken. Ik schuw het gevoelige niet, maar deel open over mijn levenservaring, de ups en downs die ik gekend heb. Ik zeg waar het op staat, waarin ik tegelijkertijd het mysterie van het leven ruimte geef.

De volgorde van het programma wordt bepaald door het publiek, waardoor iedere Muzikale Reis weer anders is. In mijn ervaring ligt daar de kracht van het intieme, open ‘veld’ dat daarmee wordt gecreëerd. Het geeft ruimte aan authenticiteit, inspiratie, verbinding en een gevoel van thuiskomen en ontspanning. Een ware reis!

Sommige Muzikale Reizen vinden plaats op een privé locatie, bijvoorbeeld in een tuin of huiskamer. In dat geval ontvang je het adres via de e-mail, na aankoop van je ticket om het adres van de huiseigenaar niet op internet bloot te geven. Vindt de Muzikale Reis plaats op een openbare locatie, dan vind je het adres in de beschrijving van het product (of ticket). 

Het kan fijn zijn om bij de Muzikale Reis te liggen, of dichtbij de grond te zitten. In dat geval is het fijn om een yogamat/kussentje en/of dekentje mee te nemen. In sommige gevallen zijn er op een locatie niet genoeg stoelen aanwezig en is het verstandig om zelf een kussentje mee te nemen. Indien dit het geval is, wordt dit altijd aangegeven in het evenement zelf.

Bekijk de agenda om alle aankomende concerten te zien. Als je daar op het evenement klikt, kun je gelijk online een ticket kopen. Een overzicht van alle evenementen staat ook in de shop.

De boodschappen die ik met mijn teksten en muziek deel, gaan over het leren staan in je eigen kracht. Ze gaan over de diepgang van de huidige tijd, de pijn van loslaten, de kracht van innerlijke heling en de roep van de liefde.

Het is mijn missie om vanuit mijn onbevangenheid en open hart mensen bij elkaar te brengen en het vertrouwen in een positieve toekomst mee te geven.

In de bevestigingse-mail die je krijgt, wordt een link gedeeld naar een Telegramgroep waarin je jouw verzoek of aanbod tot carpoolen met elkaar kunt delen.

Boekingen

Is mijn volgende Muzikale Reis in jouw woonkamer?

Ik treed op door het hele land in woonkamers, tuinen, privé locaties en openbare locaties. Mijn reclame gaat van mond tot mond. Dit kan alleen dankzij de lieve mensen die mij uitnodigen. Neem vrijblijvend contact op om de opties te bespreken.

Een sfeerimpressie

Ik heb het geluk om mijn muziek op deze meest bijzondere locaties te mogen spelen. Krijg hier een indruk van de Muzikale Reizen die al zijn geweest.

Bezoekers aan het woord

Scroll naar boven