Brieven vol geluk

Nieuwsbrief

10% korting als lid van de familie

Ik schrijf vanuit mijn hart. Omdat ik het leuk vind om je mee te nemen in mijn proces. Om jou te inspireren. En ook om je op de hoogte te brengen als ik mijn concertagenda heb vernieuwd. Omdat ik het tof vind dat je mij wilt volgen in mijn muzikale reis, geef ik je graag 10% korting op een ervaring naar jouw keuze.

Welkom!

  Vink deze checkbox ook nog even aan s.v.p! 🙂

  Ik respecteer je privacy. Wil je mijn brieven niet meer ontvangen, dan kun je je altijd gemakkelijk weer uitschrijven onderaan de brief.

  Een cadeau dat je verder helpt...

  Ik geloof in de kracht van muziek en woorden. Het brengt ons naar het hart, waar zoveel gevoeld wil worden. 

  Mijn talent voor muziek en schrijven heb ik niet voor niets gekregen. Ik ervaar het als mijn missie om de juiste snaar te raken. Waardoor er heling of transformatie kan plaatsvinden. Waardoor de ziel geïnspireerd raakt.

  Mijn CD, dichtbundel en Muzikale Reis (live-ervaring) zijn er om jou thuis te laten komen in jezelf.

  Bij inschrijving op mijn nieuwsbrief via deze pagina, ontvang je eenmalig 10% korting op mijn CD, Lichtbundel, of boeking van een Muzikale Reis op jouw locatie.

  CD 'Thuiskomen'

  In een jaar tijd schreef ik 10 nummers die vertellen over de zoektocht naar het licht, de diepgang van de huidige tijd, de pijn van loslaten en het verlangen naar innerlijke heling. 

  Lichtbundel, Een reisgids naar het licht

  Mijn teksten lijken uit een wijzer stukje van mijzelf te komen. De onderwerpen zijn universeel en daardoor herkenbaar voor iedereen. 

  Boeking van een Muzikale Reis

  Een concert bijwonen kan een helende ervaring zijn. Daarom gaat mijn Muzikale Reis over transformatie en bij jezelf komen. En sta ik daar als mens, niet als artiest.

  Woorden gegeven aan ervaringen