Brieven vol geluk

Nieuwsbrief

10% korting als lid van de familie

Ik schrijf vanuit mijn hart. Omdat ik het leuk vind om je mee te nemen in mijn proces. Om jou te inspireren. En ook om je op de hoogte te brengen als ik mijn concertagenda heb vernieuwd. Omdat ik het tof vind dat je mij wilt volgen in mijn muzikale reis, geef ik je graag 10% korting op een product/ervaring naar jouw keuze.

Een cadeau dat je verder helpt...

CD 'Thuiskomen'​

In een jaar tijd schreef ik 10 nummers die vertellen over de zoektocht naar het licht, de diepgang van de huidige tijd, de pijn van loslaten en het verlangen naar innerlijke heling. 

Lichtbundel, Een reisgids naar het licht​

Mijn teksten lijken uit een wijzer stukje van mijzelf te komen. De onderwerpen zijn universeel en daardoor herkenbaar voor iedereen. 

Muziek als ervaring

Ik geloof in de kracht van live muziek. Een concert bijwonen kan een helende ervaring zijn. Daarom deel ik graag met je waar je mij allemaal in mijn muzikale reis kunt volgen. Volg mij op de verschillende Instagram kanalen en voel wat resoneert met jou!

Feelgood Frequency Retreat

Van frequentiebehandelingen, een Soundjourney door AETERRA, meditatief/intuïtief muzikaal concert door Eline, ceremonies,
Yoga Nidra, stiltewandelingen, massage én een bezoek aan Elaisa Energetic Wellness. In het prachtige kasteel New Loreto (Zuid-Limburg) vind je de ultieme rust om jouw transformatieproces met mij en mijn compagnon Karin te gaan beleven tijdens hét
Feelgood Frequency Retreat van 21 tot 24 juni 2024.

AETERRA

Stap in de wondere wereld van AETERRA, waar ik als violiste en zangeres tot bloei kom. We vormen een uniek muzikaal ensemble met viool, piano, synthesizers, drums, percussie en prachtige zang - waarbij onze muziek organisch ontstaat, geïnspireerd door het moment en afgestemd op de frequenties van onze omgeving en jou als luisteraar. Elke Soundjourney is daardoor een one-time beleving!

Woorden gegeven aan ervaringen