Aanraking & aandacht

Lichaams- & klankmassage

Massage, klank & ontspanning

90 minuten

Een liefdevolle oliemassage en een diep werkende soundhealing met klankschalen op het lichaam, waar een luisterend veld wordt gecreëerd waarin jouw verhaal welkom is (voor vrouwen).

Locatie: Spijkenisse (ZH) (exacte adres ontvang je bij je bestelling)

RESET JEZELF

Lieve vrouw, ben jij het zat om sterk te zijn? Verlang je naar een veilige bedding waarin je gedragen wordt in jouw pijn? Verlang je er vurig naar om te worden gezien en bewonderd voor alles behalve je kracht? Want geef jij jezelf niet keer op keer, onverhard, in jouw liefde en jouw kwetsbaarheid? Ik begrijp het volle spectrum van jouw kracht, van jouw liefde en jouw zacht. Van jouw diepte en jouw zoet, waar ik je werkelijk ontmoet. 
Welkom in mijn muzikaal-therapeutische massagepraktijk, waar jij jezelf in een nieuwe setting zult ontmoeten. Verwacht hier het onverwachte. 

EEN DIEP HELENDE ERVARING

Een sessie in mijn praktijk aan huis in Spijkenisse, is een bijzondere ervaring van 90 minuten waarbij een ontspanningsmassage van het lichaam met speciaal hiervoor gecomponeerde muziek wordt gecombineerd met helende trillingen van mijn zuivere stem en klankschalen die op het lichaam worden geplaatst. We starten vanuit een gesprek, want lieve vrouw, jij komt niet voor niets. Je verhaal is welkom bij mij – en daarmee wordt een luisterend veld gecreëerd waarbij alle aanrakingen en klanken die hieruit voortvloeien, dienend zijn aan jouw transformatie en heling.

Deze unieke combinatie van een therapeutische babbel, massage én soundhealing in één, bied ik vrouwen aan die behoefte hebben aan een veilige, helende bedding, waar échte aandacht is voor wie jij bent, met alles wat je hebt meegemaakt. Wanneer jij verlangt naar diepe ontspanning, zachte aanraking en het loslaten van ballast en energetische blokkades die in jouw lichaam opgeslagen liggen, wees dan welkom in mijn muzikaal-therapeutische massagepraktijk. Dit is de plek waar diepe ontspanning wérkelijk diep gaat zijn en jij als herboren thuiskomt – in jezelf.

Ik luister en kijk goed naar wat jouw lichaam & geest verlangen en stem met mijn heldere intuïtie zuiver op je af.

De effecten die je kunt merken van klankschalen

✓ Stimuleert de energiecirculatie✓ Brengt meridianen in balans✓ Kan pijn verlichten✓ Heft blokkades in je energiestroom op en laat energie weer doorstromen✓ Boost je levensenergie & liefdesstroom✓ Bevordert mentale helderheid✓ Brengt immuunsysteem in balans✓ Geeft diepe ontspanning en aarding

De effecten die je kunt merken van lichaamsmassage

✓ Voert afvalstoffen af✓ Bevordert de bloedcirculatie✓ Stimuleert aanmaak serotonine (gelukshormoon)✓ Remt en ontspant het sympathische zenuwstelsel (actie/stress)✓ Brengt het centraal zenuwstelsel in balans✓ Helpt spanning loslaten✓ Creëert innerlijke rust✓ Stimuleert gezonde nachtrust

(90 minuten - €100)

OF

Kies Direct Jouw Voordeel

meest gekozen

Welke ervaringen zijn jou voorgegaan?

Scroll naar boven